browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Veilig aangekomen!

Geplaatst door on 22 juni 2013

We zijn weer in Nederland!

Geen strak blauwe lucht. Wel strakke snelwegen. Geen zon. Wel regen.

‘O ja, zo is Nederland…’

Afgelopen dinsdagmorgen zijn Jacob, Jonathan en Lukas om kwart over vier ’s morgens vertrokken met de auto. Ze konden met collega’s meerijden naar Dar es Salaam. Een lange en gevaarlijke reis van 15 uur. Dat het gevaarlijk was werd wel weer duidelijk bij het zien van zoveel ongelukken langs de weg. Daarom waren we allemaal ook erg blij en dankbaar dat ze ’s avonds om half 8 in Dar es Salaam veilig aankwamen. Joel en ik namen het vliegtuig naar Dar es Salaam. Een wipje vergeleken met de lange autorit: twee uur vliegen en we waren er!

Woensdag konden we een beetje bijkomen in Dar es Salaam. We hebben heerlijk aan de zee gezeten en zelfs nog even gezwommen. Toen weer terug naar het vliegveld om aan onze tweede lange reis te beginnen: ’s Avonds kwart over 9 vertrok ons vliegtuig uit Dar es Salaam. De overstap in Zwitserland was nog even erg spannend: we hadden drie kwartier overstaptijd maar dat bleek niet voldoende. Omdat ik net de dag ervoor m’n voet behoorlijk gekneusd had kon ik niet hard rennen. Terwijl we toch hele einden moesten lopen… Daarnaast werden onze tassen ook nog eens twee keer uitgebreid gecontroleerd. Jacob is uiteindelijk ons vooruit gerend. Toen hij bij de laatste controle kwam hadden we nog precies 1 minuut. Gelukkig was de mevrouw van de controle zo vriendelijk om de piloot even te bellen. En die was weer zo vriendelijk om op de laatste vijf mensen te wachten. Hoera!

Op Schiphol konden we onze ouders in de armen sluiten. Een heerlijk moment waar we lang naar hebben uitgezien!

Komende week hopen we gezellig met onze (schoon)ouders op vakantie te gaan naar Texel. Daarna hopen we in ons nieuwe huis in Ede te gaan wonen. Onze TFC en verschillende andere mensen uit de gemeente hebben keihard gewerkt om het huis op te knappen en alle spullen bij elkaar te krijgen. Daar worden we gewoon warm van. Geweldig!

Ons adres voor het komende half jaar is:

Veldhuizerbrink 9

6712 BX Ede

06-81886245

Lukasenoma

3 Responses to Veilig aangekomen!

 1. Liesbeth

  Fijn om te lezen!
  Groetjes,

  Liesbeth

 2. Hendrik en Betty

  Hallo allemaal,

  Fijn dat jullie goed aangekomen zijn.
  Een goede vakantie op Texel.

  Tot ziens,

  Groetjes

  Hendrik & Betty
  David en Salome

 3. Anneke L.

  Prachtige foto, ik verwacht aan de andere kant ook een heel blij gezicht!