browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Foto’s

Geplaatst door on 15 april 2014

Eindelijk!

Het is gelukt om wat foto’s te uploaden.

Voor iedereen die het leuk vindt: een stel foto’s van de afgelopen maanden. De reis naar Tanzania, de verhuizing naar ons huis in Ifisi, de school, de tuin, een paar daagjes vakantie aan het meer van Malawi…

Kijk zelf maar onder deze link (voor bijschriften klik je op de foto’s).

9 Responses to Foto’s

 1. Liesbeth, Geke en Anna

  Tjonge, wat een prachtige plek, jullie nieuwe huis! En wat wordt Thomas groot! Grappig dat jullie op de Amerikaanse school ook doosjes hebben ipv etuis en een carpet. En de sommen schrijven jullie op dezelfde manier onder elkaar. Dat doet Geke in NL niet en heeft ze hier geleerd. Anna vindt dat Lukas heel hoog kan klimmen en Geke krijgt alweer zin in trampolinespringen. Joël durft wel, zeg, met die slak! En Jonathan, heel vaak denk je dat je geen Engels kunt, maar je leert het echt vanzelf!
  Groetjes van Liesbeth, Geke en Anna.

 2. Marjan van Steenbergen

  Wat een mooie foto’s! Prachtig om zo een beetje een indruk te krijgen. Vooral de foto van de 4 boefjes op de trampoline vind ik geweldig! En de gezinsfoto ook natuurlijk(-:

  Groetjes,
  Marjan

 3. Hannie de Lijster

  Wat leuk om die foto’s van jullie te zien! Wat worden de jongens (en vooral de jongste) groot!
  Het allerbeste in alles hoor!
  groeten Hannie en allemaal

 4. H.Eijsena

  Prachtig en indrukwekkend. Wat een voorrecht de kinderen zo bezig te mogen zien en allen een goede gezondheid hebben. Een mooie inkijk, mede door de familie foto,s. Dank je wel dat jullie ons en anderen daarvan mee laat genieten.
  Hartelijke groeten uit Kenia van Lenie en Henk Eijsenga.

 5. Marieke L.

  Dag lieve mensen. Genoten van de foto’s. Jullie mooie kinderen, de prachtige tuin, het uitzicht op de bergen (mag ik een keertje komen…). En Albertine: een paar dagen geleden je brief ontvangen, wederom genoten (o.a. van postzegels ;-)). Ik ga je gauw terug schrijven. Groet uit Apeldoorn.

 6. rieneke

  Hier zijn geen woorden voor!!

 7. fam. Harskamp

  Echt schitterend, geen wonder dat de kinderen graag in Tanzania zijn! Aapjes naast je huis, egeltjes en slakken voor het pakken, en dan zo`n prachtige vlinder. Helaas, de termieten die gooien roet in het eten, teveel ventilatiegaten in je huis schiet natuurlijk niet op. Jullie woning ziet er wel prachtig uit. Fijn, dat ieder zijn plekje weer gevonden heeft.
  een hartelijke groet, fam. Harskamp

 8. Dico en Dionne

  Mooi zo’n serie. We hebben ervan genoten. Een mooie aanvulling op de presentatie van Hermina van 5 april.

  Hartelijke groet, D&D

 9. Hendrik en Betty

  Dat is nou ook wat! Ik zie deze weblog en foto’s nu pas. Mooi huis hebben jullie met overal natuurschoon! Behalve de termieten dan 🙁

  Groetjes