browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Leerkracht gezocht

Wij zijn op zoek naar een onderwijsvrijwilliger!

Ter ondersteuning van het Wycliffe-team in Mbeya zijn we op dit moment dringend op zoek naar een onderwijsvrijwilliger. Kort samengevat gaat het om twee verschillende mogelijkheden.

  1. Drie jaar geleden zijn we in ons team in Mbeya een klein internationaal zendingsschooltje begonnen. Op dit moment heeft de school acht leerlingen uit vier verschillende landen en op zes verschillende niveaus. Er wordt lesgegeven door een Amerikaanse en een Nederlandse juf. Eén van de jufs gaat vanwege gezinsuitbreiding minder lesgeven, en de andere juf gaat voor tenminste een jaar op verlof. Daarnaast is de verwachting dat het aantal leerlingen in de toekomst zal groeien. Daarom zijn we dringend op zoek naar een meester/juf die het huidige team kan versterken.

We zoeken iemand die:

  • Een afgerond PABO-diploma in bezit heeft
  • Goed Engels spreekt
  • Bij voorkeur voor minimaal een jaar kan lesgeven (vanaf september 2017)
  • Meer weten? Neem contact op!
  1. Is Engels een struikelblok voor je? Dan is er ook nog een mogelijkheid om ondersteuning te geven binnen het Nederlandse thuisonderwijs. Onze jongens volgen namelijk naast de internationale school ook nog voor een belangrijk deel het Nederlandse onderwijsprogramma. Op dit moment geeft Albertine onze jongens zelf les: Jonathan in groep 7, Lukas in groep 6 en Joël in groep 2. Na de zomervakantie hoopt ook Thomas in groep 1 te beginnen, en dan is ondersteuning bij het thuisonderwijs voor Albertine hard nodig!

Een combinatie van beide opties, of een combinatie met bijvoorbeeld deeltijd werk in een plaatselijk straatkinderenproject is mogelijk.

Alle Wycliffe-medewerkers en ook de leerkrachten van de school leven op giften vanuit een eigen achterban. Kosten voor schoolmateriaal en andere kosten verbonden aan het onderwijs worden door de ouders gedragen.

Meer weten? Neem contact met ons op via albertine_karels[@]sil.org (de rechte haken moeten vervallen).


photo-icc-4

AA school 1

AA school 3

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *